Culy Homemade: snelle yoghurt met appel, geroosterde noten & kaneel

Culy 13 aug 2013 Ontbijt

Een heerlijk simpel ontbijtgerechtje, maar zo ontzettend lekker. Daar kan je de ochtends wel mee door!

Rooster de amandelen en pecannoten een paar minuten in een droge koekenpan op medium vuur. Zo krijgen ze extra veel smaak én zijn ze lekker warm.

Rasp 1 appel (ongeschild) tot aan het klokhuis op een fijne rasp. Doe de yoghurt in een kommetje. Lepel de geraspte appel op de yoghurt, de geroosterde noten er bovenop en maak af met een snuf kaneel.

IMG_8629IMG_8630

Voor 1 persoon:

  • 5 eetlepels (magere) yoghurt
  • handvol blanke amandelen
  • handvol pecannoten
  • 1 appel
  • snuf kaneel
Reageer op artikel:
Culy Homemade: snelle yoghurt met appel, geroosterde noten & kaneel
Sluiten