Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Broodjes 17 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Marokkaanse hotdogs met Ras el Hanout-mayonaise

Een heerlijk gerecht van Original Spices by Jonnie Boer: een verrassende Marokkaanse twist op de bekende Amerikaanse hotdog! De Ras el Hanout maakt de mayonaise warm en kruidig, en de Merguez-worstjes zijn een bekende in de Noord-Afrikaanse keuken. Een ideaal lunch- of partygerecht!

Snijd de komkommer (deze hoeft niet geschild te worden) in lange, dunne linten. Je kunt hier het beste een kaasschaaf of dunschiller voor gebruiken. Meng de komkommerlinten in een kommetje met de witte wijnazijn en suiker, roer door en laat eventjes staan.

Bak de worstjes aan alle kanten gaar en goudbruin in een koekenpan, in ongeveer 6 tot 8 minuten.

Meng de mayonaise met de Ras el Hanout in een kommetje.

Snijd de broodjes verticaal aan de bovenkant open (maar niet helemaal door) en besmeer met de Ras el Hanout-mayonaise. Verdeel de komkommerlinten over de broodjes en leg vervolgens in elk broodje een worstje. Maak af met wat verse grofgehakte munt.

Over Original Spices

Euroma Original Spices by Jonnie Boer zijn heerlijke specerijenmelanges, zonder toegevoegd zout. Samengesteld door sterrenchef Jonnie Boer van De Librije*** en verpakt in prachtige blikjes mét een lekker recept daarin. De specerijen zijn onder andere verkrijgbaar bij Jumbo, Albert Heijn en Librije’s Winkel.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.