Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Dessertrecepten 9 sep 2023
Leestijd: 1 minuut

Culy Homemade: makkelijke koekjes met Maltesers

Zelfgemaakte baksels winnen het altijd van exemplaren uit de supermarkt. Maar wat nou als je wél het genot van zelfgemaakt wil, zonder dat je uren in je keuken moet staan strijden? Enter deze makkelijke koekjes met Maltesers: crowd pleasers tot en met.

Traktatie nodig? Daarvoor is dit recept perfect. Toch liever nog een stapje verder gaan? Ook voor ice cream sandwiches kun je deze makkelijke koekjes goed inzetten. Wat je ook doet: dit recept wordt hoe dan ook een succes.

Dit is de snelste en makkelijkste manier om ijssandwiches te maken

Makkelijke koekjes met maltesers
Bron: Winnie Verswijvel voor Culy

Makkelijke koekjes met Maltesers

  1. Verwarm de oven voor tot 180 graden. Bedek een bakplaat met bakpapier.
  2. Klop de boter met de suikers luchtig en blank (met een elektrische mixer). Voeg de gecondenseerde melk en de vanille toe en klop nog eens een minuut.
  3. Voeg de grof gehakte Maltesers en de bloem toe. Roer met een grote eetlepel tot de ingrediënten allemaal gelijkmatig verdeeld zijn.
  4. Maak bolletjes ter grootte van een walnoot van het koekjesdeeg en leg ze op de bakplaat. Laat er genoeg ruimte tussen.
  5. Duw ze een beetje aan met de bolle kant van een eetlepel en bak 12 à 15 minuten in de warme oven. Laat de makkelijke koekjes uitharden op een rekje.
Makkelijke koekjes met Maltesers
Winnie Verswijvel voor Culy

Meer makkelijke baksels?

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.