Redactie
Redactie Lunch 30 okt 2011

Linzensalade met feta en tomaatjes

Deze linzensalade met feta en tomaatjes is heerlijk én gezond.

Zo maak je de linzensalade

Breng in een klein pannetje water aan de kook. Doe de linzen erbij, doe het vuur lager zodat het zachtjes door borrelt.

Kook het ongeveer 30 minuten, tot de linzen helemaal zacht zijn. Spoel ze daarna af met koud water.

Neem een grote schaal en meng daarin de rode wijn azijn, de citroensap en de honing. Meng vervolgens de olijfolie erdoorheen.

Meng de verkruimelde feta en tomaatjes erdoorheen en voeg, naar eigen smaak, peper en zout toe. Lekker met pitabrood!

Meer recepten met linzen

 

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Linzensalade met feta en tomaatjes
Sluiten