Kwarkpannenkoekjes met mango

Culy 14 apr 2016 Recepten

Op zoek naar een snel en lekker toetje? Maak deze kwarkpannenkoekjes met mango en granaatappel.

Meng de eieren, het zelfrijzend bakmeel, de honing en de kwark in een kom en verhit een koekenpan met twee eetlepels boter.

Schep vervolgens per pannenkoekje: twee à drie flinke eetlepels van het kwarkbeslag en bak ze in vier minuten rondom goudbruin.

Verdeel de kwarkpannenkoekjes, de mango en de granaatappelpitjes over de borden en garneer met een toef kwark.

kwarkpannenkoekjes met mango en granaatappelkwarkpannenkoekjes met mango en granaatappel

Voor 4 personen:

  • 500 gram kwark
  • 2 bakjes mangostukjes (of 1 grote rijpe mango in stukjes)
  • 2 bakjes granaatappelpitjes (of de pitjes van 1 rijpe granaatappel)
  • 3 eieren
  • 150 gram zelfrijzend bakmeel
  • Roomboter om in te bakken
Reageer op artikel:
Kwarkpannenkoekjes met mango
Sluiten