Tagliatelle met sugar snaps, boontjes en en tuinbonen

Culy 28 mei 2015 Diner

Dit recept is simpel en perfect voor een doordeweekse dag: vegetarische tagliatelle met sugar snaps, boontjes en en tuinbonen.

Breng twee pannen met water aan de kook. Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en sugar snaps. Hak de pecannoten grof.

Kook de tagliatelle volgens aanwijzingen op de verpakking. Kook in de andere pan de sperziebonen en sugarsnaps in vier minuten beetgaar. Voeg na twee minuten de tuinbonen toe. Giet beiden af.

Meng ondertussen de walnootolie met de mosterd, honing en sap van een halve citroen. Breng op smaak met peper en zout.

Meng de tagliatelle met de sugar snaps, sperziebonen en tuinbonen. Roer de honing-mosterddressing en pecannoten door de tagliatelle. Breng op smaak met peper en zout.

Verdeel de tagliatelle over vier borden. Eet smakelijk!

Koken met aanbiedingen tagliatelleKoken met aanbiedingen tagliatelle

Voor 4 personen:

  • 300 gram sugar snaps
  • 200 gram tuinbonen
  • 200 gram sperziebonen
  • 500 gram verse tagliatelle
  • 60 gram pecannoten
  • 3 eetlepels walnootolie
  • 1 citroen
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel honing
Reageer op artikel:
Tagliatelle met sugar snaps, boontjes en en tuinbonen
Sluiten