Het perfecte bijgerecht: romige maispudding

Culy 4 dec 2016 Diner

In deze video van Food Wishes maakt chef John het perfecte bijgerecht: romige maispudding. 

Het recept is ongelooflijk eenvoudig, volg gewoon de stappen uit de video en bak de pudding tussen de 60 en 75 minuten in de oven op 175 graden, tot het geheel mooi goudbruin en gaar is.

Deze ‘pudding’ is het ideale bijgerecht voor bij een lekkere kip of een kalkoen uit de oven tijdens het kerstdiner.

  • 900 gram maïs uit blik
  • 3 eetlepels ahornsiroop
  • 6 grote eieren
  • 120 ml melk
  • 3 theelepels zeezout
  • 1/4 theelepel cayennepeper
  • 30 gram bloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 80 ml gesmolten boter + extra om de schaal in te vetten
  • 350 ml slagroom
  • Grote ovenschaal
Reageer op artikel:
Het perfecte bijgerecht: romige maispudding
Sluiten