Culy
Culy Recepten 20 september 2016

Heerlijke snelle mango-avocado salsa

Het nieuwe boek van Ella Mills (voorheen bekend als Ella Woodward) is uit: Elke Dag Deliciously Ella. We mogen een lekker recept uit dit boek delen: een heerlijke en snelle mango-avocado salsa.

Ella: “Als je indruk op iemand wilt maken, is deze salade perfect. Hij zit zo vol fantastische smaken dat elke maaltijd ervan tot leven komt. Ik gebruik hem graag als bedje om het hoofdgerecht op te serveren, omdat dit een heerlijk zoete smaak toevoegt en je bord er prachtig uitziet met al die felle kleuren. Het limoensap en de tomaten zorgen voor frisheid en de avocado en olijfolie maken deze salade lekker smeuïg.”

Het recept

Schil de mango’s en snijd ze in kleine stukjes. Snijd de avocado’s doormidden, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in even grote stukjes als de mango’s. Snijd de cherrytomaatjes in achten.

Meng de mango, avocado, tomaatjes en koriander in een kom en voeg limoensap, olijfolie en wat zout toe. Meng goed door elkaar.

Tip: wil je deze salade een paar dagen in de koelkast bewaren, doe de avocado er dan pas door als je hem gaat opeten. Zo blijft hij langer lekker.

deliciously-ella-everyday0001

Elke Dag Deliciously Ella ligt nu in de (digitale) boekhandel voor € 22,50.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Heerlijke snelle mango-avocado salsa
Sluiten