Healthy quinoa chimichurri

Culy 12 mrt 2013 Diner

Een heerlijk recept van Kyra de VreezeQuinoa chimichurri. Kyra kun je kennen van haar heerlijke boek Daytox en haar nieuwe boek.

Week quinoa en noten (apart) gedurende de nacht. Spoel de volgende dag om en giet af.

Kook de quinoa gedurende 5 minuten, draai het vuur uit, hou de deksel op de pan en laat nog 10 minuten nagaren. Haal deksel eraf en laat afkoelen.

Plaats de noten samen met de limoensap en de olie in een keukenmachine of blender of gebruik een staafmixer. Maak een romige pasta.

Hak de kruiden fijn. Meng quinoa met noten pasta en kruiden en breng op smaak met zout en peper. Geniet ervan!

Voor 1 persoon:

  • 30 gram quinoa
  • 4 gram verse krulpeterselie
  • 4 gram verse munt
  • 4 gram verse koriander
  • 20 gram cashewnoten, geweekt, afgespoeld, afgegoten
  • 2 eetlepels limoensap
  • 1 eetlepel (vloeibare) kokosolie
  • Grote snuf zeezout
  • Grote snuf zwarte peper
Reageer op artikel:
Healthy quinoa chimichurri
Sluiten