Gebakken asperges met rucolapesto en brood

Geen tijd of zin om zelf te koken deze Pasen? Gelukkig maakt online verssupermarkt Crisp het je makkelijk deze Pasen. Via de app bestel je de lekkerste boodschappen en producten. Alles voor een makkelijke Paasbrunch, -onbijt of paasdiner!

In de app van Crisp vind je deze Pasen alles van brood en paaseitjes tot aan vis, vlees, sapjes, fruit en nog veel meer. Ook hebben ze een aantal leuke recepten voor Pasen opgenomen in de app. Wij mogen alvast een recept met je delen: gebakken asperges met rucolapesto en brood. Klaar in 15 minuten!

Je kunt de Crisp app gratis downloaden via iTunes of Google Play en boodschappen doen! Kijk op crisp.nl voor meer info. 

Gebakken asperges recept

Zo maak je deze gebakken asperges

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Snijd het houtige onderste stukje van de asperges, en schil de witte met een dunschiller.

Smelt de boter in een pan op middelhoog vuur en laat even bruin kleuren. Voeg dan de asperges toe. Het lekkerste is wel als ze nog een bite hebben, dus bak ze ongeveer een minuut of drie aan elke kant.

Bak het stokbrood de voorverwarmde oven mooi goudbruin.

Zet nu het vuur onder de asperges uit en voeg de rucolapesto toe, laat even kort opwarmen. Voeg naar smaak citroensap, peper en zout toe

Leg de asperges op een mooi diep bord en schenk de pestosaus er royaal over.

Garneer met rucola en maak met een dunschiller krullen van de Parmigiano.

Serveer met een warm stuk brood (en dip dat dan ook lekker in de saus…)

Lees ook:

Crisp: de nieuwe Nederlandse online verssupermarkt voor foodies

Wat eten we vandaag?

Ontvang dagelijks de lekkerste recepten in je inbox

Reageer op artikel:
Gebakken asperges met rucolapesto en brood
Sluiten