Redactie
Redactie Diner 24 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

Frisse salade van watermeloen, feta en munt

Deze salade is misschien wel onze favoriet gedurende de zomer. Niet alleen door de geweldige combinatie van zoet, fris, hartig en sappig, maar ook omdat het er gewéldig uitziet. Geniet ervan tijdens de lunch, een zomerse barbecue of tijdens een picknick in het park. 

Ontdoe de watermeloen van de schil en zorg dat je geen witte stukjes meer ziet. Snijd in stukjes en leg apart.

Verdeel de waterkers over een schaal en besprenkel met een beetje olijfolie, zout en peper. Verdeel de watermeloen over de sla en besprenkel licht met olijfolie en peper.

Verkruimel de feta over de watermeloen en verscheur er de munt boven. Serveer direct.

Tip: wil je de salade meer vullen? Voeg dan bijvoorbeeld zwarte olijven, stukjes komkommer of rode-uienringen toe. Of grill de meloen kort in een grillpan of op de barbecue.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.