Redactie
Redactie Lunch 2 jan 2013

Echt waar én lekker: gezonde pannenkoeken

Een heel lekker én slim bedacht recept van Culy-lezer Eva voor gezonde pannenkoeken!

“Vanochtend werd ik wakker en man man man wat had ik zin in pannenkoeken. Aangezien ik weer een beetje bezig ben met sporten en goede voeding dacht ik in eerste instantie: NO CAN DO! Het water wat bij de gedachte aan pannenkoeken in m’n mond liep won en ik trok alle kastjes in huis open, op zoek naar gezonde variant op grootmoeders recept. Het is me gelukt!”

Mix al het bovenstaande, behalve de melk. Voeg de melk toe en mix tot je de gewenste consistentie hebt. Het kan zijn dat je wat meer nodig hebt, maar houd je van dikkere pannenkoeken, dan is de kans groot dat je overhoudt.

DSCN5085

Laat het beslag even 10 minuten rusten in de koelkast en vervolgens met een klein beetje kokosvet in de pan kan je de pannenkoeken bakken.

Een pannenkoek zonder zoet beleg is voor mij geen pannenkoek, maar om het toch gezond te  houden top ik het geheel af met een scheutje ahornsiroop en kokosschaafsel.

Wat nou ongezond?!

PK

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Echt waar én lekker: gezonde pannenkoeken
Sluiten