Culy Homemade: vega green curry met soba noodles

Culy 26 jun 2016 Recepten

Vandaag op het menu: een snelle vegetarische green curry met veel groenten én soba noodles.

Kook de soba noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meestal is een minuut of vier in kokend water voldoende.

Rooster de cashewnoten kort in een droge pan. Hak ze eventueel grof.

Zet een wok op hoog vuur en verhit er wat olie in. Voeg de groenten toe aan de hete wok en roerbak een aantal minuten. Voeg de currypasta toe en laat deze een minuutje meebakken. Voeg dan de kokosmelk, de sojasaus en eventueel de vissaus toe. Laat het geheel zeker vijf minuten doorpruttelen, zet het vuur eventueel wat zachter.

Serveer de curry met de soba noodles en bestrooi met de geroosterde cashewnoten.

Vega green curry met soba noodles2

Voor 2 personen:

  • Olie, om in te bakken
  • Groene curry pasta (gekocht of zelfgemaakt)
  • 180 gram soba noodles
  • 250 ml kokosmelk
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 400 gram groenten (wij kozen voor paksoi, wortel, komkommer en shiitake)
  • Handvol cashewnoten
  • Optioneel: 1 eetlepel vissaus (hierdoor is de curry niet meer vegetarisch)
Reageer op artikel:
Culy Homemade: vega green curry met soba noodles
Sluiten