Redactie
Redactie Diner 31 mei 2012
Leestijd: 1 minuut

Culy homemade: tarbot a la Toscanini

Onlangs aten wij de meest lekkere tarbot bij het Italiaanse toprestaurant Toscanini in Amsterdam. Thuis namaken kan natuurlijk ook!

Zo maak je tarbot a la Toscanini

Eén citroen uitpersen en sap in schaal doen. Knoflook erboven uitpersen. Peterselie fijn knippen en erdoor roeren. Visfilets in citroenmengsel leggen en afgedekt 1 uur marineren in de koelkast.

Vis bestrooien met zout en peper. In koekenpan olie verhitten en hierin vis op de huidkant 2-3 minuten bruin en gaar bakken, daarna nog 1 minuut op de andere kant. Serveren met olijfolie en eventueel wat citroensap, gebakken zeekraal en gebakken bospaddenstoelen.

 

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.