Culy homemade: tarbot a la Toscanini

Culy 31 mei 2012 Diner

Onlangs aten wij de meest lekkere tarbot bij het Italiaanse toprestaurant Toscanini in Amsterdam. Thuis namaken kan natuurlijk ook!

Eén citroen uitpersen en sap in schaal doen. Knoflook erboven uitpersen. Peterselie fijn knippen en erdoor roeren. Visfilets in citroenmengsel leggen en afgedekt 1 uur marineren in de koelkast.

Vis bestrooien met zout en peper. In koekenpan olie verhitten en hierin vis op de huidkant 2-3 minuten bruin en gaar bakken, daarna nog 1 minuut op de andere kant. Serveren met olijfolie en eventueel wat citroensap, gebakken zeekraal en gebakken bospaddenstoelen.

Voor 4 personen:

  • 2 citroenen
  • 1 teen knoflook
  • 4 takjes verse peterselie
  • 4 tarbotfilets (a 125-150 g)
  • zout en peper
  • 1 dl olijfolie
Reageer op artikel:
Culy homemade: tarbot a la Toscanini
Sluiten