Redactie
Redactie Dessertrecepten 30 mei 2012
Leestijd: 1 minuut

Blondies

Blondies zijn de perfecte tegenhanger van brownies; als yin & yang. Marieke van de blog GewoonMarieke maakte deze heerlijke exemplaren zelf.

Verwarm de oven voor op 160 graden. Smelt au bain-marie 300 gram van de witte chocolade met de boter. Mix in een beslagkom de suiker met de eieren luchtig, voeg het vanille extract en het zelfrijzend bakmeel toe. Mix tot een luchtig beslag. Schep dan de gesmolten witte chocolade door het beslag.

Hak de rest van de witte chocolade, meng door het beslag en schep het beslag in een vierkant bakblik van 25 bij 25 centimeter, bekleed deze eerst met bakpapier en vet deze goed in.

Zet het bakblik in de oven en na ongeveer 20 tot 25 minuten zijn de blondies klaar. Laat het goed afkoelen in het bakblik en snij ze in kleine stukjes.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.