Culy Homemade: garnalencocktail met een frisse twist

Culy 15 apr 2014 Diner

Een garnalencocktail passé? Niet als je er een frisse, moderne twist aangeeft. Deze variant is ons favoriete voorgerechtje in de lente en zomer.

Snijd de avocado in blokjes. Haal de schil van de grapefruit en snijd het vruchtvlees tussen de vliesjes uit in partjes. Je kunt het sap opvangen en door de garnalencocktail doen, deze wordt dan wel een stuk natter.

Meng de garnalen met de mayonaise, het limoensap, de blokjes avocado, de partjes grapefruit en breng op smaak met peper & zout. Je kunt het grapefruitsap er dus ook nog bij doen; als je een stevigere garnalencocktail wilt, kun je dit eruit laten.

Serveer in een mooi glas en geniet!

*Weet je niet zeker of je avocado wel rijp is? Bekijk dan onderstaande video waarin we je een superhandige truc laten zien om dit te controleren. 

Voor 2 personen:

  • 1 rijpe avocado*
  • 75 gram Hollandse garnalen
  • 1 grapefruit
  • 1 eetlepel mayonaise
  • halve limoen, uitgeperst
  • Peper & zout
Reageer op artikel:
Culy Homemade: garnalencocktail met een frisse twist
Sluiten