Culy Homemade: de ultieme nacho’s uit de oven
:format(jpeg):background_color(fff)/https%3A%2F%2Fwww.culy.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F03%2FNachos-uit-de-oven02-copy.jpg)
Eigenlijk kun je met nacho’s alle kanten op, maar met dit recept kan het niet fout gaan! Lekker op een luie dag, maar ook leuk om op tafel te zetten als je vrienden over de vloer hebt voor een borrel.
En het leuke aan nacho’s uit de oven is dat je zelf kan bepalen wat je er wel en niet bij doet. Geen fan van koriander? Dan laat je die achterwege. Liever geen zure room? Ook goed. Ook lekker: voeg mais of zwarte bonen toe voor wat extra vulling.
Zo maak je de nacho’s uit de oven
Verwarm je oven voor op 225 graden. Verdeel de nacho’s over een ovenbestendige schaal of bakplaat. Verdeel hier de rode en groene peper over, de rode ui en kaas. Meng voorzichtig met je handen en bak in 8-10 minuten tot de kaas is gesmolten.
Laat de nacho’s iets afkoelen en verdeel er de guacamole, salsa en zure room over. Top met de koriander en geniet!
Meer nacho-recepten
- Nacho’s met gehakt en kaas uit de oven
- Fatteh (een soort gezonde nacho’s op z’n Libanees)
- Loaded veggie nachos met zelfgemaakte tortillachips