Redactie
Redactie Koekjes 13 feb 2014
Leestijd: 1 minuut

Romantische chocolate chip cookies met M&M’s

Er zijn genoeg manieren om je geliefde te verrassen op de meest romantische dag van het jaar, maar dit leuke idee voor chocolate chip cookies met roze M&M’s zagen we nog niet eerder voorbij komen. We kregen dit recept van lezeres Mariette

*Voor dit recept heb je roze of rode M&M’s nodig. Deze zijn echter niet overal verkrijgbaar. Wel kun je ze online bestellen of uit een zakje vissen, en snoep je de overgebleven op tijdens het bakken!

Verwarm je oven voor op 170 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. Zeef de bloem boven een kom en meng met de baksoda en zout. Mix in een andere kom de gesmolten boter met de kristal- en basterdsuiker. Voeg nu het vanille aroma, het ei en de dooier toe aan het suikermengsel. Mix tot een luchtig geheel.

Voeg nu het droge mengsel toe en mix tot een mooi beslag Roer 200 gram van de M&M’s door het beslag en maak balletjes van het deeg ter grootte van een kleine eetlepel. Leg ze ruim uit elkaar op de bakplaat en gebruik de overige M&M’s om de koekjes mee te toppen.

Bak de koekjes 14 minuten in de voorverwarmde oven. Laat ze afkoelen, bind er een strikje omheen of doe ze in een leuk zakje met wat losse M&M’s erover gestrooid. Tijd om je Valentijn te verrassen!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.