Chocoladekoekjes met macadamianoten

Culy 9 mei 2016 Recepten

Yum: chocoladekoekjes met macadamianoten!

Verwarm de oven voor op 180 graden. Hak de macadamianoten en de chocolade grof. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Hak in een keukenmachine de havermout fijn. Meng in een grote kom de macadamianoten samen met de havermout, de chocolade, de bloem, de boter, de suiker en het ei en kneed tot een soepel deeg.

Draai tien ballen van het deel en verdeel ze over de met bakpapier beklede bakplaat. Druk het deeg plat en plaats de koeken 20 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.

Chocoladekoekjes met macadamianoten

Voor 10 koekjes:

  • 125 gram macadamianoten
  • 110 gram pure chocolade
  • 100 gram bloem
  • 125 gram roomboter
  • 75 gram suiker
  • 1 ei
  • 75 gram havermout
Reageer op artikel:
Chocoladekoekjes met macadamianoten
Sluiten