Redactie
Redactie Dessertrecepten Bijgewerkt: 15 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Bishop’s Fingers koekjes

Bishop’s Fingers zijn heerlijke koekjes voor bij de koffie of desserts. Dit recept komt van de baksters van Goddelijkehuisvrouw.nl

Verwarm de oven voor op 160 graden. Vet een vierkante bakvorm van achttien centimeter in met boter (een grotere vorm kan ook, probeer je dan wel aan de verhoudingen in het recept te houden). Doe alle ingrediënten behalve het amandelschaafsel in een keukenmachine en meng goed. Maak er met je handen een deegbal van en duw het in de vorm. Bestrooi met het amandelschaafsel.

Bak 30-35 minuten in de oven tot het lichtbruin kleurt. Bestrooi met een beetje kristalsuiker als de koek nog warm is en laat verder afkoelen. Snijd vervolgens in lange repen en serveer eventueel met een bolletje ijs en fruit naar smaak.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Kerst komt eraan! Kook mee met Culy 🎄

Van verfijnde voorgerechten tot magische desserts, ontvang dagelijks ons recept van de dag.