Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 10 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Culy 10 jaar! Win 10 x verrassingspakketten van De Pindakaaswinkel

Feest op de redactie én bij jou, want deze maand bestaat Culy maar liefst 10 jaar! Om dat te vieren geven we deze maand heel wat toffe Culy-prijzen weg (immers: wie jarig is, trakteert!). Vandaag op het programma: 10 x verrassingspakketten van De Pindakaaswinkel!

Jááá, dat wil je.

Culy’s 10e verjaardag

Op 19 augustus viert Culy haar 10de verjaardag. Je begrijpt: dat kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom zal augustus in het teken staan van feestgenieten en vooral van lekkers. Heel. Veel. Lekkers.

Wat gaan we doen? De komende 10 dagen geven we dagelijks 10 x typische Culy-producten weg. Hou de website dus goed in de gaten, we hebben echt ontzéttend gave prijzen in petto. Die prijzen hebben we met liefde geselecteerd op de nodige Culy-factor: van friet tot chocola en koffie en van koekjes tot cocktails en bier. Hadden we nou al gezegd dat je de website maar beter aandachtig in de gaten houdt?

Bron: De Pindakaaswinkel

Culy en De Pindakaaswinkel

Vandaag op het programma: pindakaas! Daarvoor kloppen we aan bij onze vrienden van De Pindakaaswinkel. Al sinds de opening van de allereerste vestiging van de Pindakaaswinkel was Culy fan van het eerste uur. De reden? Niet alleen het feit dat de pindakaas vrij van palmolie is, maar vooral ook hun ge-wél-di-ge smaken.

Om je een idee te geven: ze waren de eerste die op het idee kwamen om karamel-zeezout door hun pindakaas te mengen. Als je weet dat vele andere partijen dit idee inmiddels hebben gekopieerd, dan weet je dat die pindabazen behoorlijk briljant zijn geweest.

Onze favoriete smaak? Dat moet wel Koffie Zeezout zijn. Al kan er natuurlijk maar weinig op tegen onze hoogsteigen limited edition Culy-pindakaas, die we een tijdje terug samen met de De Pindakaaswinkel op de markt brachten. Na heel veel brainstormen, testen en proeven kwamen we tot een knaller van een pindakaas met als smaak: croissant, vega spekjes en dadelstroop. Helaas is ‘ie nu niet meer beschikbaar, maar man: wat waren dat nog eens goeie tijden…

Culy x De Pindakaaswinkel
Bron: Nancy van Batenburg voor Culy

Win 10 x verrassingspakketten van De Pindakaaswinkel

Je begrijpt dus dat we ontzettend blij zijn dat we voor Culy’s 10de verjaardag 10 x verrassingspakketten van De Pindakaaswinkel mogen weggeven aan onze trouwe Culy-lezers. Ook wij weten nog niet wat er in zo’n pakket zit (spannend!), maar goed om te weten is alvast dat je het pakket zelf gaat ophalen in een vestiging van De Pindakaaswinkel naar keuze.

Wat moet je doen? Stuur een mail naar [email protected] met in de onderwerpregel ‘De Pindakaaswinkel‘ en vermeld wat jij één van deze pakketten móét winnen . Deelnemen kan tot en met 17 augustus, daarna krijgen de winnaars van ons bericht.

De winactie is inmiddels afgesloten. Alle winnaars hebben bericht gekregen. 

nieuwe smaak Pindakaaswinkel met appeltaart
Bron: De Pindakaaswinkel

Check ook deze recepten met pindakaas:

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.