Lai-Wah Chong
Lai-Wah Chong Culinair nieuws 25 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

OMG: The Museum of Pizza opent binnenkort in New York

Kun jij ook geen genoeg krijgen van pizza? Liefst met een berg kaas die in draden van je punt druipt? Boek dan maar vast een ticket naar New York, want daar opent binnenkort ‘The Museum of Pizza’!

The Museum of Pizza

In een museum is het niet gebruikelijk om selfies te maken of in een pizzapunt met veel kaas te bijten. In ‘The Museum of Pizza’ is dat juist de bedoeling.

‘Nameless Network’, het bedrijf achter dit pop-up-museum, belooft een totale pizza-beleving. In het museum vind je een pizza-kunstgalerij, een kaasgrot, een pizza-strand en je kunt er meerdere films gaan zien. Wat dat allemaal inhoudt, is nog niet bekend en zul je met je eigen ogen moeten gaan zien.

Als je naar de trailer en de foto’s op Instagram kijkt, belooft het in elk geval een spannende ervaring te worden!

Het museum opent op 13 oktober zijn deuren, op 28 oktober sluiten ze alweer. Tickets (inclusief een pizzapunt met veel kaas) kosten € 35,-. Lees er meer over op de site van het pizza-museum.

THE MUSEUM OF PIZZA IS COMING TO NYC #MOPI

The Museum of Pizza is the world’s first experiential pizza adventure! MoPi will be open from October 13 through October 28, 2018 in New York City. Tickets now available: https://www.themuseumofpizza.org/ Because pizza is for everyone.

Hé pizza-lover, dit wil je ook lezen:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.