Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 29 okt 2020
Leestijd: 1 minuut

Bij de Sterren Drive Thru in Rotterdam haal je take-away van vier sterrenchefs

Dat wordt met volle vaart vooruit richting de Honingerdijk in Rotterdam, dit weekend. Want vanaf a.s. vrijdag opent hier – bij het stadion van voetbalclub Excelsior – een heuse Sterren Drive Thru. Vier sterrenchefs koken hier samen take-away gerechten die je van vrijdag t/m zondag door de drive through kunt afhalen.

Zes Michelinsterren bij je thuis

En dat zijn niet de minste namen. Fred Mustert van restaurant Fred** , Erik van Loo van Parkheuvel**, Mario Ridder van Joelia* en Jos Grootscholten van Perceel* organiseren samen met de website heerlijk.nl een echte Sterren Drive Thru.

Ze werkten al eerder samen, zo kookten ze afgelopen zomer nog op het schip Blue Rhapsody. De nieuwe corona-maatregelen vragen opnieuw om creatieve out of the box ideeën van de chefs. Met de Sterren Drive Thru hopen ze een compleet take-away diner voor je te maken waarmee je nog eens kunt thuiskomen!

> Check ook Culy’s afhaallijst: Tweede lockdown: bij deze restaurants kun je (opnieuw) afhalen

Sterren Drive Thru
Bron: Sterren Drive Thru

Hoe werkt het?

Via de website stel je zelf een 6 Michelinsterrendiner samen voor thuis. Denk aan Joelia’s Likkepot met krab en kaviaar, ravioli Bresse kip van Parkheuvel, rundertartaar met kimchi en quinoa van Perceel en panna cotta met ananas en steranijs van Fred. Ooh la la…

Vul je diner eventueel aan met oesters, pata negra, kaviaar en een flesje wijn of een kaasplateau samengesteld door Sven van Leeuwen; fromager van het jaar (van restaurant Fred).

De Sterren Drive Thru is elke vrijdag t/m zondag geopend tussen 16:00 en 19:30 uur. Je vindt ‘m aan de Honingerdijk 110 in Rotterdam. Bestellen kan online.