Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 29 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Vanavond op de buis: Rudolph’s Winterklassiekers (+ win een bijpassende kersttrui)

It’s the most wonderful time of the year, in ieder geval als je het Meester Patissier Rudolph van Veen vraagt. Vanaf vanavond is hij te zien op 24Kitchen met zijn nieuwe programma Rudolph’s Winterklassiekers. Daarin laat hij je zien hoe je hartverwarmende winterse gerechten en kerstrecepten maakt. Om dat te vieren mag Culy 3 x een bijpassende kersttrui weggeven!

Rudolph’s Winterklassiekers

In zijn nieuwe tv-programma laat Rudolph je weer eens zien hoe gezellig je de winterperiode kunt doorbrengen. Vooral als je daarvoor de keuken in duikt natuurlijk!

Zo kookt hij zijn winterse klassiekers als Grootmoeders groentesoep, Jägerschnitzel met speckkraut en bakaardappels en witlofschotel met kaas en pastrami. Vijftien afleveringen lang maakt Rudolph het elke werkdag om 18:00 uur winters gezellig aan tafel.

Bron: 24Kitchen

Kerstafleveringen

En dat doet hij. niet alleen: ook chefkok Danny Jansen, slager Jean-Maurice LeJeune, vis-expert Bart van Olphen en sommelier Milton Verseput schuiven aan bij Rudolph. Samen met zijn zoon en dochter bouwt hij ook een peperkoekhuis. Alleen dat al willen we zien!

Helemaal knus wordt het met de kerstafleveringen van het programma, die vanaf 20 december elke werkdag worden uitgezonden. Van een feestelijke boeuf bourguignon tot aan een over-de-top-kerstbrood: deze recepten wil je maken met de kerstdagen.

Kersttrui 24Kitchen
Bron: 24Kitchen

Win een bijpassende kersttrui!

Om te vieren dat Rudolph’s Winterklassiekers van start gaat, mag Culy van 24Kitchen 3 x een bijpassende kersttrui weggeven.

Wil jij zo’n trui winnen om ultiem knus naar Rudolph te kunnen kijken? Dat kan. Stuur een mailtje naar [email protected] met in de onderwerpregel ‘Kersttrui‘. Vermeld je naam en adresgegevens en vertel ons daarbij wat jouw favoriete winterse gerecht is. Geef ook aan in welke maat je de kersttrui wil ontvangen (S t/m XL)*.

Rudolph’s Winterklassiekers is vanaf 29 november elke werkdag om 18:00 uur te zien op 24Kitchen. De kerstafleveringen worden vanaf 20 december elke werkdag om 18:00 uur uitgezonden. 

> Alvast inspiratie opdoen? Check hier alle kerstrecepten van Culy!

*De winactie loopt t/m maandag 6 december. Winnaars worden per e-mail bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.