Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Culinair nieuws 1 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

OMG: er is nu een kookboek met recepten voor je hond

Met dierendag in het vooruitzicht slaan we natuurlijk massaal allerlei heerlijke verrassingen in voor onze lieftallige huisdieren. Maar die heerlijke verrassingen kun je natuurlijk ook gewoon zelf maken! En dat wordt je nu wel heel gemakkelijk gemaakt met Feed Me: het kookboek met recepten voor je hond.

Ja echt, er is nu een kookboek met gerechten speciaal voor honden. Met gezonde en makkelijke recepten voor je pup, tips en tricks om je hond gezond en blij te houden en ja, er zitten ook vegetarische recepten tussen.

Feed me: een kookboek voor honden
Foto: Phaidon Phaidon

Recepten voor je hond

Waarschijnlijk ben je gewend om een blikje hondenvoer of een zak met brokken open te maken en in de voederbak te doen. Maar met het nieuwe kookboek Feed Me kun je nu ook overheerlijke recepten voor je hond bereiden. Dat is nog ‘s verwennerij!

Van risotto van wortel met zeewier-rundvlees tot pasta met sojabonen en knapperige appel, allemaal recepten die je in het hondenkookboek terug kunt vinden. Alle gerechten uit het boek zijn gezond en zitten vol met de juiste voedingswaarde die jouw hond nodig heeft. Het perfecte dierendagcadeau voor je doggie (moet je wel zelf even de keuken induiken, natuurlijk).

Onder het mom van eet-geen-dierendag: Vegetarische pasta bolognese van Jamie Oliver

Afbeelding uit Feed Me van Phaidon

Feed Me bestellen

Staat je hond al naast je te kwispelen? Je kunt Feed Me online bestellen op Bol.com. Kleine side note: het boek is alleen in het Engels verkrijgbaar.

Vegetarische recepten

En op (eet-geen-)dierendag eten we zelf natuurlijk ook het liefst vegetarisch. Inspiratie nodig voor een vega maaltijd? Probeer ‘s deze vegetarische tikka masala met zoete aardappel of maak heerlijke vegetarische balletjes voor bij de spaghetti of in je pita-broodje. Ook lekker: deze bloemkoolpuree met gebakken paddenstoelen en pastinaak.

Kookboek voor je hond

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.