Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 17 okt 2019
Leestijd: 1 minuut

De Kaaskamer van Amsterdam opent een pop-up kaasfondue restaurant

Say cheese! Want op 1 november opent er in het Westerpark in Amsterdam een tof pop-up kaasfondue restaurant. Hier eet je fondues van de lekkerste kazen van De Kaaskamer van Amsterdam. Het restaurant gaat FONDUE heten.

De Kaaskamer van Amsterdam is al 25 jaar een begrip in de Jordaan. Deze kaaswinkel in de Runstraat is tot de nok toe gevuld met de meest bijzondere kazen. Vanaf 1 november smelten ze de kazen en wel in hun pop-up kaasfondue restaurant FONDUE in het Westerpark.

The typical Insta shot of #Amsterdam us of course bikes and #cheese !!! #travelinspirations #streetart_addiction #nofilter

23 Likes, 0 Comments – Travel Inspirations (@travelbychris) on Instagram: “The typical Insta shot of #Amsterdam us of course bikes and #cheese !!! #travelinspirations…”

4 soorten kaasfondue

Joost Hammann, eigenaar van De Kaaskamer, kent naar eigen zeggen heel veel variaties van kaasfondue. Maar voor het restaurant zijn de vier állerbeste recepten geselecteerd.

Zo kun je er smullen van Franse, Zwitserse of Hollandse fondue. Uiteraard in combinatie met een lekker wijntje. De maandagen staan bij FONDUE in het teken van de Franse Mont d’Or kaas. Alle kaasfondues worden gemaakt met kazen uit de winkel.

Kaasfondue restaurant FONDUE
Bron: FONDUE

Op naar FONDUE!

FONDUE neemt zijn intrek in het pand waar je in de zomer bij IJScuypje langsgaat. Ze maken er nog een leuke cross-over van door op de Sunday Market Gorgonzola-ijstjes te verkopen. Tijdens de kerstvakantie kun je er schaatsen voor de deur en genieten van kaasfondue uit het vuistje.

Het pop-up kaasfondue restaurant zal van 1 november tot 1 maart geopend zijn, zes dagen per week.

Je vindt FONDUE vanaf 1 november aan de Gosschalklaan 7 in Amsterdam. Reserveren kan online

Trek in kaasfondue?

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.