Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 22 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Kook mee met de online pastaworkshop van Spaghetteria en Peroni (+ winactie)

Toe aan een portie gezelligheid? Pasta is het antwoord. En de kunst van écht goede pasta, die kijk je af bij de Italianen. Wat dat betreft hebben we leuk nieuws, want met de Peroni Pasta Night krijg je aanstaande donderdag de kans om vanuit je eigen keuken mee te koken met een steengoede Italiaanse chef.

Dat noemen wij nou de betere live workshop. Want wat is er beter dan samen met je vrienden of huisgenoten pasta maken? Al helemaal als je daarbij begeleid wordt door een Italiaanse chef met expertise. En dat vanuit je eigen keuken, zonder dat je zelf ook maar iets hoeft voor te bereiden. Ha!

Peroni Pasta Night Live
Bron: Peroni

Alles over de Peroni Pasta Night

De pasta workshop wordt georganiseerd door de mannen van Peroni, die iconische Italiaanse pils. Zij klopten aan bij chef Gianluca Curto, bekend van die toffe Spaghetteria restaurants. Als er iemand de lekkerste recepturen voor meersterlijke pasta’s kent, dan is hij het immers wel.

Aan 100 leergierige pastaliefhebbers zal de chef persoonlijk showen waarmee een goede pasta valt of staat. Dat demonstreert hij aan de hand van een exclusief menu, bestaande uit verse (!) pappardelle met aspergepesto, gekonfijte tomaten en basilicum burrata. Je leest het: een ultieme lentepasta waarbij een Italiaans biertje niet kan ontbreken.

Peroni Pasta Night Live
Bron: Peroni

Zo doe je mee met de Peroni Pasta Night Live

Hoe werkt het? De Peroni Pasta Night Live vindt plaats op donderdag 29 april van 19u tot 20u. Er zijn maar een beperkt aantal plekken, dus snel reserveren is de boodschap! Dat kan via de site.

Enkele dagen na inschrijving ontvang je een link naar de workshop. De benodigde ingrediënten worden tijdig aan huis geleverd.

Grijp je naast een plekje? Niet getreurd. Ook na 29 april zal de pastales van Gianluca online te vinden zijn via deze link.

Winactie!

Spannend: Culy mag daarnaast ook 2 x 2 plekken weggeven voor de Peroni Pasta Night Live!

Deelnemen? Stuur een mailtje naar [email protected] met als onderwerp Peroni Pasta Night Live. Benoem daarin met wie en waarom jij de pasta workshop wil volgen en vergeet niet om je adres te vermelden.

De winnaars krijgen van tevoren alle ingrediënten voor de pasta (en natuurlijk enkele Peroni’s) toegestuurd en zijn zeker van een plek op donderdag 29 april.

Peroni Pasta Night Live
Bron: Peroni

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.