Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 29 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Hier kun je de online Masterclass van Culy x Nadiya Hussain terugkijken!

We moesten onszelf even knijpen, maar Culy stond onlangs toch écht samen met Nadiya Hussain in de keuken. De Britse cooking queen (die ook wel de vrouwelijke Jamie Oliver wordt genoemd – ook al is ze zó veel meer), gaf exclusief aan de lezers van Culy een online masterclass waarbij ze ons een recept uit haar nieuwe boek Nadiya Bakt leerde te maken.

Nadiya’s nieuwe kookboek, Nadiya Bakt, draait niet alleen om zoete recepten zoals taarten, koekjes en cakes, maar ook om hartige gerechten die je uit je oven kunt toveren. En omdat Nadiya een groot voorstander is van makkelijke, snelle gerechten (liefst met weinig afwas), zijn haar recepten ook nog eens heel toegankelijk, met een ontspannen benadering.

Tel daar het aanstekelijke enthousiasme van de Netflix-heldin bij op en voor je het weet is het bakvirus in je ontvlamd en wil je niets liever dan de hele dag bakken.

Kijk de masterclass van Culy x Nadiya Hussain terug

Culy organiseerde samen met uitgeverij Luiting-Sijthoff een exclusieve masterclass voor de lezers van Culy. Kijkers thuis konden live meekoken en ondertussen al hun vragen stellen aan Nadiya. Samen maakten we teriyaki noodles: een snel en makkelijk ovengerecht uit Nadiya Bakt.

Heb je de masterclass gemist? Kijk ‘m hieronder terug. Het recept vind je terug in het boek, maar je kunt het ook aan de hand van de video maken.

Een preview van de recepten uit Nadiya Bakt:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.