Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 30 sep 2019
Leestijd: 1 minuut

Dít is de nieuwe Tony’s Chocolonely estafettereep!

Happy days are here! Er is namelijk weer een nieuwe Tony’s Chocolonely estafettereep die zich vanaf vandaag een jaar lang bij de Tony’s Chocolonely familie mag voegen. In de supermarkt én in de Tony’s Stores.

Melk pecan crunch karamel

En de nieuwe Tony’s Chocolonely estafettereep past perfect bij de herfst. Want bij de woorden melk pecan crunch karamel zien wij onszelf al helemaal achter een grote pot thee zitten, terwijl de herfstblaadjes tegen de ramen slaan.

Het is de derde reep met karamel die Tony’s uit zijn creatieve koker schudt: na de (razend populaire) melk karamel zeezout en melk shortbread karamel vroegen Tony’s smaakmakers zich af of ze nóg een smaak met karamel konden verzinnen. En yes they could!

Verwacht een romige reep met sticky karamel, pecannootjes en knapperige crunch. Daar wil je toch je tanden inzetten en pronto?

Nieuwe reep Tony's Chocolonely

Waar te koop?

Deze reep neemt het stokje over (zoals dat gaat bij een estafette, ook in chocoladeland) van de reep melk amandel kletskop. Die moeten we dus uitzwaaien. Geen paniek: wit maanzaad citroen blijft nog even liggen waar ‘ie ligt. Tenzij iemand voor jou ‘m opeet natuurlijk. Er zullen dit keer dus niet één, maar twéé estafetterepen van Tony’s in de schappen liggen. Zo kom jij de herfst wel door.

Tony’s Chocolonely melk pecan crunch karamel is vanaf vandaag een jaar lang te koop bij Albert Heijn en in Tony’s stores (Oudebrugtseeg 15 en Pazzanistaart 1 in Amsterdam). Rennen!

Meer lekkers van Tony’s Chocolonely:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.