Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 2 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Tof: Klepper & Klepper roept jou op om hun nieuwe dropsmaak te bedenken

Bolognesedrop, aardbeidrop of milkshake-drop… Wie een geniaal idee heeft voor een nieuwe dropsmaak, kan dat vanaf nu inzenden. Want dropmerk Klepper & Klepper doet een oproep aan jou om de nieuwe smaak van De Beste Drop Ooit te bedenken. En met die eer zou jij dus zomaar kunnen gaan strijken.

De Beste Drop Ooit

Waar Klepper & Klepper die dropsmaken de vorige jaren zelf bedacht, is het dit keer aan de consument. Voor je beeld: vorig jaar kwamen ze zelf nog op de proppen met hun zeewierdropjes (ja echt).

Mocht je dat gemist hebben: een vleugje zeewier verwerken in de receptuur staat garant voor een mysterieus vleugje umami. Ook de volzoute, mildzoute, pittig zoute en versies met honing en laurier passeerden al eerder de revue. Lekker, maar nu is het tijd voor iets nieuws.

Nieuwe smaak Klepper & Klepper
Bron: Klepper & Klepper

Bedenk jij de nieuwe smaak?

En voor dat nieuws gaat het dropmerk te rade bij hun grootste dropfans. Het principe is eenvoudig: bedenk een nieuwe dropsmaak en stuur je idee op voor 7 juni 2023. De winnende dropsmaak zal daarna in productie genomen worden en om de winnaar alle eer te geven, zal ook zijn of haar naam op de verpakking komen te staan.

Om er nog een schepje bovenop te doen krijgt die winnaar niet alleen het allereerste zakje drop, maar ook nog eens een jaar lang gratis drop.

Laat dat culinaire brein van je dus vooral zijn werk doen en waag je kans. En wees vooral niet bang om een gek idee te lanceren, tipt het dropmerk ook nog. Haringdrop, bolognesedrop of aardbeiendrop? ”Wil je kans maken, moeten wij er wel achter kunnen staan. Maar goed, wij zijn zelf op zeewier gekomen, dus je kunt het zo gek niet bedenken.”

Zo doe je mee met de actie van Klepper & Klepper

Meedoen? Bedenk de dropsmaak en stuur je idee in via de website. Wij duimen.

Nieuwe smaak Klepper & Klepper
Bron: Klepper & Klepper

Meer met drop?

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.