Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 10 nov 2020
Leestijd: 1 minuut

KFC heeft nu een bitterbal: de spicy Zinger bitterbal

KFC goes Dutch. Want voor het eerst introduceert de Amerikaanse keten in fried chicken nu een typisch Hollandse snack: de bitterbal. Zij het in een Amerikaans, KFC-jasje. Want de spicy Zinger bitterbal van KFC is een spicy, gekruide kipbitterbal. Mét een zoetzure mosterdsaus.

KFC bitterbal

De spicy Zinger bitterbal van KFC is vanaf vandaag voor het eerst te proeven en wel op een hele bijzondere locatie. KFC opent namelijk een bezorgrestaurant in de voormalige specerijenmolen ‘De Ster’ aan de Kralingse Plas in Rotterdam.

Woon je in de regio Rotterdam, dan kun je de bitterballen vanuit de molen bij je thuis laten bezorgen met Uber Eats. Maar de ballen zijn ook te verkrijgen bij alle KFC restaurants in Nederland via de drive, bezorging of afhalen, tot het einde van het jaar.

KFC bitterbal
Bron: KFC

Spicy Zinger bitterbal

Ooit weleens een pittig gekruide kipbitterbal op? Nu kan het. Je krijgt er ook nog eens een zoetzure mosterdsaus bij, om te dippen.

De bitterballen van KFC worden geserveerd in buckets van drie, zes en achttien stuks. En hier worden we blij van: ze krijgen het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming.

De spicy Zinger bitterbal van KFC zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij KFC vestigingen door heel Nederland. Kijk voor meer info op de site

KFC spicy zinger bitterbal
Bron: KFC

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.