Auke Sprangers
Auke Sprangers Culinair nieuws 31 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Jawel: je kunt een high tea met alpaca’s boeken (of pizza met ze eten)

Een aloud concept en een goed excuus om onbeperkt veel zoetigheid (en wat hartige snacks) tot je te nemen: de high tea. Inmiddels kent de high tea vele vormen, in sommige vallen enigszins opmerkelijke. Want ook een high tea met alpaca’s behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden.

En als je niet warmloopt van een high tea, dan kun je altijd nog voor pizza’s gaan.

Dit is waarom katten wild worden van olijven

Een high tea met alpaca’s: het is mogelijk – of je nu wilt of niet

Uiteten gaan gaat om de totale beleving: alle elementen dragen bij aan een (minder) onvergetelijke ervaring. Dat kan gaan over inrichting, over bediening of over muziek. Of, in het geval je op zoek bent naar iets extra’s met vier poten en een vacht: een groep alpaca’s.

High tea-en met alpaca’s: het gebeurt

Werd er voorheen al volop geknuffeld met varkens, konijnen en hamsters, inmiddels is de vraag naar een totaalbeleving duidelijk groter. Tenminste, dat concluderen we op basis van de hoeveelheid high tea met alpaca’s die wordt aangeboden. Wat je kunt verwachten? De alpaca schuift nog net niet aan op de stoel naast je; wel zit je in dezelfde ruimte én is je uitzicht 100% alpaca.

Pizza

Mocht je de feestvreugde in groepsverband willen verhogen door middel van deze setting, dan boek je een verjaardag of een andere gelegenheid op deze manier. Mocht je een uitzicht op alpaca’s als toevoegende waarde zien bij een date: dan is er nóg een mogelijkheid. Inmiddels zijn er namelijk ook ‘alpaca lounges’ waar pizza’s worden voorgeschoteld.

Culinaire beleving

Wellicht grappig voor sommigen; wij kunnen alleen maar denken aan de geur die niet per se een extra smakelijk element toevoegt aan je culinaire beleving. Daar komt bij dat alpaca’s hoogstwaarschijnlijk niet zitten te wachten op gierende gezelschappen vergezeld van een overdaad aan prikkels. Mocht je benieuwd zijn wat je kunt verwachten, check dan vooral onderstaande video.

Meer over high tea zonder alpaca’s:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.