Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 14 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Video: met deze handige pizzadoos kun je ongegeneerd pizza eten in bed

Pizza eten in bed is misschien wel de ultieme guilty pleasure. En een Canadese pizzeria maakt het nu wel héél makkelijk om pizza te happen vanuit bed. Zij bedachten een handige pizzadoos die je kunt omvouwen tot een bedtafeltje.

Handige pizzadoos

Echte luiaards kunnen bij Boston Pizza een pizza bestellen, die thuis laten bezorgen en de pizzadoos vervolgens omvouwen tot een bedtafel. Je kunt het tafeltje over je benen heen zetten en de pizza er direct vanaf eten.

Het lijkt op een gewone pizzadoos, maar het ding heeft twee extra stukjes karton die je uit kunt klappen tot ‘pootjes’. Zo wordt het een klein tafeltje.

handige pizzadoos
Bron: Boston Pizza

Pizza eten in bed

Geniaal, deze pizzadoos? Het lijkt ons best handig om een andere bestemming te hebben voor die pizzadoos (dan ‘m meteen bij het oud papier gooien). Al maken we ons wel een béétje zorgen om die vettige pizza-vlekken in bed. Maar goed, het is beter dan de pizzadoos direct op bed leggen. En wanneer je onstilbare trek hebt in pizza én superlui bent, zou dit weleens de uitvinding van de eeuw kunnen zijn.

Overigens is de pizzadoos (nog) niet te koop. Het is een marketingstunt van de pizzeria, in samenwerking met reclamebureau John St.
Speciaal voor vaderdag kunnen Canadese klanten van de pizzeria de limited edition pizzadoos winnen. Wij hopen dat andere pizzeria’s nú meelezen…

Pizza eten in bed wordt makkelijker met deze handige pizzadoos

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.