Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Culinair nieuws 9 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Op World Cucumber Day betaal je je gin tonic met een komkommer!

Wordt de komkommer de nieuwe bitcoin? Als het aan ons ligt wel! Op World Cucumber Day (ja, dat is een aparte dag ja…) reken je in De Marktkantine in Amsterdam jouw eerste gin tonic af met een komkommer.

Op 14 juni a.s. is het wereld komkommerdag en kan een selecte testgroep in De Marktkantine haar gin tonic afrekenen met zo’n groene rakker. De Amsterdamse horecagelegenheid verandert haar naam voor twee dagen naar De Komkommerkantine. Je kunt niet alleen je eerste GT afrekenen met het groene goud, maar er worden ook heerlijke gerechten geserveerd met komkommer in de hoofdrol.

world cucumber day gin met komkommer

Wil je erbij zijn?

Want to be part of the cucumber crew? Jij kunt op 14 of 15 juni één van de gelukkigen zijn die haar gin tonic afrekent met een (misschien wel zelf geteelde?!) komkommer. Hoe dat kan? Jezelf aanmelden via WhatsApp (nummer:+316 54 34 59 23). Uit alle aanmeldingen worden de meest wonderbaarlijke individuen geselecteerd voor een bezoekje aan de bar.

Ook lekker: Slush puppy met gin (!) en komkommer

Komkommer aan plant

Betaal met je komkommer

Groot, klein, dik of dun, het maakt niet uit hoe die komkommer eruit ziet, zolang ‘ie maar groen en smakelijk is! Let op: je kunt alleen je eerste gin tonic afrekenen met een komkommer. Daarna moet je wel je portemonnee trekken voor nog zo’n verfrissend drankje.

Niet geselecteerd voor de selecte testgroep? Maak jouw eigen gin tonic nog lekkerder met deze tips

gin tonic betalen met komkommer

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.