Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 1 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Nú geopend: een Ferrero Rocher pop-up restaurant in Londen

Chocoholics, verzamelt u! En reis als de bliksem af naar Londen. Want daar opent Ferrero Rocher vandaag een pop-up restaurant.

Een echte eetervaring noemen ze ‘t bij Ferrero: in de ‘Dolce by Ferrero Rocher’ pop-up schotelt chef Paul Hannagen je vijf desserts voor, allemaal gebaseerd op ons favoriete chocolaatje met hazelnoten.

Denk aan een gebakje van chocolade met stukjes geroosterde hazelnoot, chocoladetruffels met een jasje van krokante wafel of hazelnoten geroosterd in cacao met een praline mousse. Wat ons betreft is het spektakelstuk een wolk van gesponnen suiker met eetbare gouden glitter. De perfecte traktatie (voor jezelf!) tijdens de kerstdagen.

Dolce by Ferrero Rocher
Bron: Ferrero Rocher

Geopend van 1 t/m 11 december

De pop-up heeft sowieso een onbetwist kerstthema, want hij is geopend van 1 t/m 11 december. Net voor kerst, dus. Een kaartje aan de deur kost je iets meer dan 10 euro. Van tevoren reserveren? Dat kan online. Je betaalt dan wat meer (ongeveer 17 euro), maar bent verzekerd van een zitplek én een glaasje prosecco.

Liever op de bonnefooi langs? Op de site raden ze je aan om dagelijks tussen 13:00 en 22:00 uur langs te komen voor een walk-in zitplek.

Je vindt het restaurant in St Martin’s Courtyard, aan 21 Slingsby Place in Londen.

Dolce by ferrero rocher
Bron: Eventbrite

 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.