Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Culinair nieuws 23 nov 2018
Leestijd: 1 minuut

Snackfans opgelet: er is een FEBO-kledinglijn met warme winteritems

Nu de dagen korter worden en het buiten kouder (zeg maar gerust ijskoud) wordt, kruipen we het liefst op de bank onder een kleedje in chille kleding. Warme truien, sloffen en een joggingbroek aan én het liefst een flinke portie snacks. Deze twee goddelijkheden kan je nu combineren, want FEBO brengt een heuse warme wintercollectie met FEBO kleding uit.

De FEBO winterkleding gaat in dezelfde stijl verder als de lijn die je deze zomer kon bemachtigen. Dat betekent onder andere truien, mutsen en sloffen met veel rood en het FEBO-logo prominent aanwezig. We kunnen wel zeggen dat je je snack-avond een flinke upgrade geeft met deze wintercollectie.

FEBO kledinglijn met winteritems

De items zijn natuurlijk niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar zijn ook hét ideale cadeau voor alle snacklovers in je vriendengroep. De items worden namelijk geleverd met feestelijk FEBO-inpakpapier. Nog een frikandel speciaal én een FEBO-muts, anyone?

Quanto costa? Voor een paar sokken ben je € 9,95 kwijt. Een warme muts (een muts-have voor de winter, see what I did there?) kost je € 19,95 en voor een paar comfy sloffen betaal je € 24,95. Interesse in een chill FEBO-huispak? Zowel voor de trui als de joggingbroek betaal je los € 34,95. Mocht je het hele huispak in één keer willen kopen, dan krijg je korting. Samen shop je ze namelijk voor € 59,95.

Alles is nú te bestellen bij de FEBO-webshop. En aangezien de items met inpakpapier worden verstuurd, bespaart dat je ook nog eens tijd. Drie keer raden wiens cadeautjes als favoriet bestempeld zullen worden tijdens de feestdagen…

FEBO winterlijn kleding 2018

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.