Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 1 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Feest: er is nu een Culy x No Rules-verjaardagspizza (ga ‘m nog gauw proeven!)

Feest op de redactie én bij jou, want deze maand bestaat Culy maar liefst 10 jaar! Daarom vind je de hele maand bij de Amsterdamse pizzeria No Rules een heuse Culy-pizza op de kaart. Geloof ons nou maar gewoon als we zeggen: die wil je gaan proeven.

Culy’s 10e verjaardag

Op 19 augustus viert Culy haar 10de verjaardag. Je begrijpt: dat kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom zal augustus in het teken staan van feest, genieten en vooral van lekkers. Heel. Veel. Lekkers.

Houd dus vooral de website in de gaten, want we beloven dat er nog héél wat toffe verjaardagsacties zullen verschijnen. Immers: wie jarig is, trakteert!

Culy X No Rules-pizza

Vandaag trappen we onze verjaardagsmaand af met het geweldige nieuws dat Culy een eigen pizza (!) heeft, bedacht met chef Richard Way van No Rules. En ja, dat is inderdaad die te gekke pizzeria waar ze alle pizzaregels aan hun laars lappen om tot de tofste culinaire pizza’s en creatieve gerechten te komen.

Culy X No Rules pizza
Culy’s Winnie leert de kneepjes van het pizzavak. Bron: Noor Boukens

Voor de Culy-pizza bedacht Richard een spetterende combinatie vol kleur, feest en typische Culy-ingrediënten. Benieuwd naar het eindresultaat? Hier komt ‘t (hou je vast!).

Dit zit er op de Culy-pizza

De Culy X No Rules-pizza bestaat uit de No Rules’ tomatensaus, mozzarella, cherrytomaat, zongedroogde tomaat, champagnetomaat (die hele kleintjes, die in je mond ploppen!), spicy tomatencrème, Saint agur (blauwe kaas), yuzugel, landcress, kervel en bieslook. 

Ziet hij er niet ontzettend feestelijk uit met al die kleuren en toefjes? Het lijkt wel confetti!

Wij vinden het in ieder geval de perfecte pizza om ons 10-jarige bestaan mee te vieren. Niet alleen is ‘ie oranje (je bent een Culy-pizza of je bent het niet), hij bevat ook tomaatjes uit het seizoen (iets waar we sowieso fervent voorstander van zijn) en ingrediënten waar de Culy-redactie nou eenmaal ontzéttend blij van wordt (yuzu <3).

Culy X No Rules pizza
Bron: Winnie Verswijvel voor Culy

Culy X No Rules: ga ‘m proeven!

Dat de Culy X No Rules-pizza vanaf nú op je culinaire bucketlist hoort te staan, moge duidelijk zijn. Ga ‘m maar gauw proeven, voor het te laat is.

De Culy X No Rules-pizza staat de hele maand augustus op de kaart in het restaurant en is te bestellen via UberEats. 

Winnen!

We zeiden het al: wie jarig is trakteert! Concreet wil dat zeggen dat we 10 Culy-pizza’s weggeven aan Culy-lezers. Die mag je afhalen of in het restaurant komen nuttigen.

Ben jij de ultieme pizzafan en móét je ‘m proeven? Stuur een mail naar [email protected] met in de onderwerpregel ‘Culy x No Rules‘ en vermeld daarin je naam en waarom jij deze pizza wilt winnen.

Deelnemen kan tot en met 9 augustus. De winnaars ontvangen daarna bericht per mail en kunnen hun pizza gedurende de rest van de maand gaan verzilveren bij het restaurant.

Culy pizza
Tadaaa! Culy’s Winnie en No Rules’ chef Richard presenteren de Culy-pizza. Bron: Noor Boukens

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.