Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Culinair nieuws 15 okt 2019
Leestijd: 1 minuut

Culy is genomineerd voor Website van het Jaar 2019 (stem je ook op ons?)

Geweldig nieuws: Culy is genomineerd voor Website van het Jaar 2019 in de categorie Culinair! En daar zijn we stiekem best een beetje trots op.

Klik hier om direct je stem uit te brengen op Culy

We werken dagelijks hard, eten veel en koken de spreekwoordelijke sterren van de hemel om de lekkerste content te kunnen serveren. En van zo’n nominatie worden we dan heel vrolijk – maar nu de rest nog.

Stem Culy naar Website van het Jaar 2019

We hebben namelijk jouw stem nodig om ook de fel begeerde titel van Website van het Jaar 2019 ook daadwerkelijk in ontvangst te mogen nemen. Gek op de recepten van Culy? Stem dan op ons (het kost je nog geen 2 minuten)!

Lekkerste content van het web

Elke dag serveren we de lekkerste content van het web en houden we je up to date van het reilen en zeilen in culi-land. Of je nu houdt van koken of bakken, gewoonweg gek bent op croissants en wilt weten waar je de lekkerste eet of simpelweg houdt van het ontdekken van restaurants, Culy helpt je op weg.

Vind jij dat Culy de titel Website van het Jaar verdient? Stem dan op ons in de categorie Culinair. Extra leuk: je maakt ook nog ‘s kans op prachtige prijzen!

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.