Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Inspiratie 15 okt 2019
Leestijd: 1 minuut

Culy houdt wijnspreekuur: stuur jouw prangende wijnvraag in!

Heb je altijd al willen weten hoe je wijn op de juiste temperatuur serveert (en wat die temperatuur is)? Vraag je je telkens af uit welk glas je nou het beste wit, rood of rosé kunt drinken? Of heb je een andere prangende wijnvraag? In samenwerking met Master of Wine Cees van Casteren houdt Culy binnenkort wijnspreekuur.

Master of Wine

Cees van Casteren mag zichzelf Master of Wine noemen. En daar zijn er maar drie van in Nederland! Het is de hoogst haalbare titel binnen de wijnindustrie, waar een zware opleiding aan vooraf gaat.

Cees schreef al tien boeken over wijn, nieuw is De Wijngids. In dit boek selecteren de drie Nederlandse Masters of Wine de 400 beste wijnen onder de 25 euro (en al vanaf 5 euro!).

Cees en zijn collega-fijnproevers Frank Smulders en Job de Swart hebben daarvoor meer dan 2200 wijnen blind geproefd. Het resultaat is een heerlijke (en nuttige) wijnbijbel met daarin de lekkerste wijnen voor een fijne prijs.

De Wijngids

Wijnspreekuur: stuur jouw wijnvraag in!

Speciaal voor de lezers van Culy wil Cees zijn kennis loslaten op de meest prangende wijnvragen. En jij kunt jouw vraag voorleggen aan Cees!

Heb jij een vraag over wijn voor Cees? Mail die dan vóór dinsdag 22 oktober naar [email protected] met in de onderwerpregel ‘Wijnspreekuur’. Cees zal de interessantste vragen beantwoorden op Culy.nl.

Meer over wijn:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.