Brandt & Levie opent Choucrouterie: een zuurkool pop-up

Dit klinkt als een feest: chef Timo de Beurs (voorheen Gebr. Hartering), maître Ard Muntjewerf (The Lobby) en Brandt & Levie openen een zuurkool pop-up in hartje Amsterdam. Choucrouterie gaat hun tijdelijke restaurant heten. Want choucroute is Frans voor zuurkool.

Zuurkool pop-up

“Choucrouterie is ons favoriete wintervoer en misschien wel de beste begeleider van een aantal van de producten die we Brandt & Levie maken”, zeggen de worstenmakers. Maak je borst dus alvast maar nat voor een heerlijk driegangendiner rondom dit populaire winterkostje.

De zuurkool wordt gemaakt door Thull’s. Daarnaast serveren ze ook oesters, charcuterie en een vegetarian-friendly menu.

Ook lekker: Van flammkuchen tot choucroute: de lekkerste gerechten uit de Elzas

View this post on Instagram

Druk bezig met het testen van het Choucrouterie menu. Het gaat de goede kant op! Dat is zeker. We hebben nog plekjes voor zin heeft in een avond vol zuurkool en gezelligheid. bel of app naar: (06) 41 06 22 31

A post shared by Brandt & Levie worstmakers (@brandtenlevie) on

Choucrouterie in Amsterdam

Het zuurkoolrestaurant popt op 1 februari up aan de Amstelstraat 9, in het pand van de voormalige Brasserie Flo. De heren houden daar een maand lang huis. Je bent er elke donderdag, vrijdag en zaterdag welkom.

Tip: reserveer via 06-41062231, want de eerste week is het restaurant al volledig volgeboekt…

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Brandt & Levie opent Choucrouterie: een zuurkool pop-up
Sluiten