Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Culinair nieuws 15 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

YES: ga met korting naar het grootste chocoladefestival van Nederland

Zeg je chocolade, dan zeg je Culy. Er gaat geen dag voorbij dat we onze tanden niet in een reep chocolade zetten, dus je begrijpt dat we lyrisch worden van het woord ‘chocoladefestival’ alleen al. En lucky us: binnenkort wordt de Beurs van Berlage in Amsterdam voor het zevende jaar op rij omgetoverd tot een heus chocoladeparadijs tijdens Chocoa, het grootste chocoladefestival van Nederland.

Chocoa vindt op 23 en 24 februari plaats en neemt je mee in de hele chocoladeketen: van cacaoboon tot chocoladereep. Een walhalla voor de chocoladegek.

Chocolade proeven op Chocoa

Chocoa staat dit jaar in het teken van duurzaamheid en gezondheid. Want ook wat betreft chocolade gaan deze twee heel goed samen. Op het festival komt de hele wereld samen, van cacaoboer tot chocolademaker en jij als chocoladeconsument.

Op het festival kom je alles te weten over de verduurzaming van de chocoladeketen en kun je natuurlijk de lekkerste chocolade proeven. Daarnaast kun je allerlei chocolate overloaded seminars volgen, maar kun je ook je stem uitbrengen op de heuse ‘hot chocolate award’. En hadden we al genoemd dat er chocolade was om te proeven?

chocoladefontein

Naar Chocoa met Culy

Klinkt het je lekker in de oren? Op 23 en 24 februari kun je jezelf op Chocoa onderdompelen in de wereld van cacao en chocolade in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

En het leukste nieuws: als jij nu je tickets boekt met de code culy@chocoa2019 krijg je 20% korting op je kaartje. De Culy-code is geldig tot en met 19 februari 23:45 ‘s avonds.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.