Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 13 nov 2020
Leestijd: 1 minuut

Deze champagne giftbox van Veuve Clicquot wil je hebben

Champagnehuis Veuve Clicquot neemt het thema ‘Retro Chic!’ wel héél letterlijk, zo richting de feestdagen. Ze lanceren namelijk een limited edition champagne giftbox in de vorm van het iconische audiocassettebandje uit de jaren ’60. Als er dus een cadeau is dat geschikt is voor die champagne-lover in je omgeving, is het deze box wel.

Champagne cassette

Wij worden altijd een beetje nostalgisch als we een cassettebandje zien. Hoe je dan met je potlood het uitgelopen tapelint weer terug probeerde te krijgen in het bandje. En hoe je mixtapes voor elkaar maakte.

Veuve Clicquot beantwoordt onze gevoelens van nostalgie met de nieuwe Clicquot Tape: een giftbox die verkrijgbaar is in zes verschillende designs. En o, de wielen draaien als een echte audiocassetteband. Hoe gaaf is dat?

> Ook interessant: dit zijn de 8 beste Champagnes volgens de oprichters van het Champagnefestival

Champagne giftbox cadeau
Bron: Veuve Clicquot

Cadeau voor de feestdagen

De giftbox bevat dan natuurlijk ook nog eens de iconische Veuve Clicquot Yellow Label cuvée champagne, die perfect is om mee te proosten tijdens de feestdagen. En laten we wel wezen: het is natuurlijk ook het ideale cadeau voor die-vriend-die-alles-al-heeft.

De limited edition Clicquot Tape kost € 56,95 en is verkrijgbaar bij geselecteerde slijters en via De Bijenkorf.

Bron: Veuve Clicquot

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.