Tessa Ham
Tessa Ham Culinair nieuws 14 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

Yes: Ben & Jerry’s komt met heerlijke nieuwe vegan smaak

Goed nieuws! Na de populariteit van de eerste non-dairy smaken van Ben & Jerry’s (lees: ze waren in één week uitverkocht), komen onze twee favoriete mannen nu met een vierde vegan smaak: de Coconutterly Caramel’d.

Het ijs heeft alles wat je van Ben & Jerry’s gewend bent. Chunks, swirls en de neiging om gelijk de hele pint op te eten. Maar dan zonder de koe!

Coconutterly Caramel’d

Kokos-fans opgelet: de Coconutterly Caramel’d is de enige in de familie met de smaak kokos. Het is bovendien de eerste smaak met vegan karamel en koekjes. Yum! De grote chunks chocolade maken het feestje compleet. Net als bij de andere drie non-dairy smaken doet het heerlijke ijs niet onder voor de dairy varianten.

We hebben de nieuwe smaak al op de redactie mogen proeven en wij zijn fan! Omdat de Coconutterly Caramel’d met amandelmelk in plaats van kokosmelk is gemaakt, blijft het een subtiele kokossmaak. Zelfs de mensen die niet zo’n kokosliefhebber zijn, waren verkocht.

Nog even wachten

Voordat je enthousiast het hele Ben & Jerry’s schap overhoop haalt: we moeten nog wel even geduld hebben voordat we een pint Coconutterly Caramel’d naar binnen kunnen lepelen. In maart 2019 verschijnt de nieuwe smaak in de winkel. Tot die tijd moeten vegans het nog even doen met de Fudge Brownie, Chunky Monkey en Peanut Butter & Cookies.

Meer Ben & Jerry’s?

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.