Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Inspiratie 15 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

OMG: je kunt nu high tea’en bij McDonald’s met burgers en friet

McDonald’s is er voor ons na het stappen, als je zin hebt in de ultieme guilty pleasure. Op zulke momenten trekken we gauw een sprintje naar de dichtstbijzijndste Mac. Maar wist je dat je bij de grote gele M ook terechtkunt voor een heel ander soort moment? Je kunt er nu aanschuiven voor een menuutje McHighTea. Mét hamburgers en frietjes… 

High tea bij McDonald’s

Het concept is begonnen bij McDonald’s in Harderwijk. Een paar medewerkers vonden dat het wel ‘s tijd was voor wat nieuwigheid naast de standaard Big Mac of kipnuggets. En een high tea was het antwoord.

Ondertussen hoef je niet meer alleen naar Harderwijk, maar kun je ook op andere plekken in het land aanschuiven voor je McHighTea’tje (zoals in Almere en Maasdijk).

Hightea'en bij McDonald's

Ennuh, wat krijg je dan?

Als je op zoek bent naar een high tea vol scones en sandwiches, is deze high tea niet het antwoord op je vraag. Maar heb je zin in burgers en kipnuggets, dan moet je zeker ‘s langs waaien.

Je krijgt er zowel een zoete als een hartige ronde. Tijdens de zoete ronde krijg je allerlei zoetigheden uit het McCafé, zoals macarons, donuts en brownies. De hartige ronde is gevuld met – hoe kan het ook anders – McNuggets, burgers en friet. Tsja, je schuift aan bij de Mac of niet, hè?

High tea'en bij McDonald's
Bron: McDonald's Maasdijk

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.