Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 25 jan 2021
Leestijd: 1 minuut

De Pindakaaswinkel geeft 10 jaar gratis pindakaas weg!

Wat een stunt: De Pindakaaswinkel – je weet wel, dat sympathieke pindakaasmerk met smaken als karamel-zeezout en chilipeper-citroengras – geeft 10 jaar gratis pindakaas weg aan één gelukkige Nederlander.

Wij vinden dit nieuwtje het beste verhaal dat we sinds Sjakie en de chocoladefabriek gehoord hebben. Alleen: hier is niets verzonnen, het is écht waar!

De Pindakaaswinkel

We hoeven je vast niet meer te laten kennismaken met De Pindakaaswinkel. Deze pindabazen openden de allereerste gespecialiseerde pindakaaswinkel van Nederland.

Naast het feit dat ze palmolie-vrij zijn (juichen we toe!), staan ze vooral ook bekend vanwege van hun geniaal lekkere smaken.

Win 10 jaar lang gratis pindakaas…

10 jaar lang gratis pindakaas van De Pindakaaswinkel klinkt als een droom, maar het kan écht. Hoe zit dat precies? Wie van 24 januari tot en met 21 februari een pot pindakaas in de webshop van De Pindakaaswinkel bestelt, maakt automatisch kans om de prijs te winnen.

In één van de potten die in deze periode verkocht worden, zit een gouden sticker verstopt. Wie de gouden sticker vindt, wint 10 jaar lang gratis pindakaas. En nu maar hopen dat karma aan jouw kant staat…

…of 1 jaar gratis pindakaas

Extra tof aan de actie is dat er ook 20 zilveren stickers verdeeld zullen worden onder de verkochte potten. Met zo’n zilveren sticker win je een jaar lang gratis pindakaas.

Dat noemen wij nou – op z’n zachtst uitgedrukt – een goeie troostprijs.

Dusseeeuh: wil je kans maken? Bestellen maar.

Recepten met pindakaas:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.