Redactie
Redactie Culinair nieuws 13 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

Taste of Amsterdam komt er weer aan! (+ koop tickets met Culy korting)

Taste of Amsterdam komt er weer aan! Van 4 tot en met 7 juni is het wederom genieten van overheerlijke signature dishes van de beste restaurants uit Amsterdam en omstreken.

Taste of Amsterdam maakt van het Amstelpark een verzamelplaats van sterrenchefs en hun beste gerechten, met uiteraard de mooiste wijnen en lekkerste cocktails. Geniet van tastings, workshops en de food market.

Er staan natuurlijk weer heel veel bekende chefs en restaurants op het programma. To name a few: Julius Jaspers, Peter Lute, Aan de Poel, Bolenius, De Foodhallen, het Bosch, &samhoud places, Jamie Oliver’s Fifteen, Bluespoon, Skylounge, Visaandeschelde en The Butcher. In het Taste Theater staan meer dan 30 chefs voor hete vuren onder begeleiding van Ramon Beuk en Alain Caron.

Kaartjes met korting

Speciaal voor Culy lezers hebben we een speciale kortingsactie voor Taste! Als je via deze link bestelt, kost een kaartje €9 (in plaats van €12). Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang.

Een kaartje is geldig voor één van de vier dagen van Taste of Amsterdam, maar je kiest zelf op welke dag jij je tanden in het volle programma zet.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.