Redactie
Redactie Afhalen 13 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

Vers Rotterdam

Bij Culy houden we van hotspots met een verhaal. Vers Rotterdam is er zo één: eigenaren Tim en Sasa werkten eerst samen aan boord van een mega-jacht. Samen openden ze lunchroom Vers Rotterdam in Kralingen, waar het menu barstensvol dagverse soepen, salades en sapjes staat.

Op het jacht – waar Tim als chefkok werkt en Sasa als hotelmanager – vroegen de gasten steeds vaker om gezond eten. Soms ook gluten- of lactosevrij. Tim paste daar zijn menu op aan en met Sasa’s kennis van de raw en veganistische keuken begonnen ze met experimenteren én dromen…

Hun droom was een eigen gezonde lunchroom te openen en die is er nu gekomen: in een pand in het Rotterdamse Kralingen. Gezonde en eerlijke ingrediënten staan bij Vers Rotterdam hoog in het vaandel. En voor vegetarische of veganistische gerechten ben je hier ook aan het goede adres.

Maar, zo vertelt Tim aan De Buik van Rotterdam: “het hoeft niet per se allemaal raw, glutenvrij of ongebakken te zijn, hoor”.

Bij Vers Rotterdam kan je ook een soepje afhalen of een high tea reserveren. Ook leuk om te weten: de koffie komt van Man Met Bril Koffie, een Rotterdamse branderij die onlangs werd uitgeroepen tot ‘beste nieuwe koffiebar van Nederland’.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.