Redactie
Redactie Inspiratie 21 sep 2013

Quinoa in zoete gerechten: een aantal ideeën!

Quinoa is hipper dan hip in Nederland. Maar je kunt er veel meer mee dan in hartige gerechten, als een ‘vervanger’ voor rijst of aardappelen. Quinoa werkt namelijk ook heel goed in zoete gerechten! We geven je graag wat inspiratie.

Meer weten over quinoa? Lees ons artikel: Alles over quinoa.

In veel van de recepten wordt quinoameel gebruikt; dit is bij de natuurwinkel te koop. Gewone quinoa om te koken is inmiddels bij elke grote supermarkt te vinden.

Klik op de foto’s om naar het recept te gaan

Pistacheparfait met blauwe bessen, quinoa granola en cashewnoten-crème met ahornsiroop

IMG_2931-002

Vegan cacao-amandel ontbijt ‘brownies’

img_2049

Quinoa granola

Yoghurt met gepofte quinoa, noten & zaden

Beet Pancakes 2

Rode bietenpannenkoekjes met quinoameel

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Quinoa in zoete gerechten: een aantal ideeën!
Sluiten