Redactie
Redactie Inspiratie Bijgewerkt: 21 okt 2014
Leestijd: 1 minuut

Quinoa in zoete gerechten: een aantal ideeën!

Quinoa is hipper dan hip in Nederland. Maar je kunt er veel meer mee dan in hartige gerechten, als een ‘vervanger’ voor rijst of aardappelen. Quinoa werkt namelijk ook heel goed in zoete gerechten! We geven je graag wat inspiratie.

Meer weten over quinoa? Lees ons artikel: Alles over quinoa.

In veel van de recepten wordt quinoameel gebruikt; dit is bij de natuurwinkel te koop. Gewone quinoa om te koken is inmiddels bij elke grote supermarkt te vinden.

Klik op de foto’s om naar het recept te gaan

Pistacheparfait met blauwe bessen, quinoa granola en cashewnoten-crème met ahornsiroop

Vegan cacao-amandel ontbijt ‘brownies’

Quinoa granola

Yoghurt met gepofte quinoa, noten & zaden

Rode bietenpannenkoekjes met quinoameel

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Kerst komt eraan! Kook mee met Culy 🎄

Van verfijnde voorgerechten tot magische desserts, ontvang dagelijks ons recept van de dag.