Ogechi Chibueze
Ogechi Chibueze Inspiratie 30 sep 2023
Leestijd: 3 minuten

De lekkerste variaties op de Pumpkin Spice Latte (PSL) drankjes van Starbucks

Het pumpkin spice seizoen is eindelijk weer begonnen. Natuurlijk hebben we onze PSL (pumpkin spice latte) al gehaald en ook al zelf gemaakt. Maar naast de PSL kun je nog meer toffe pumpkin spice variaties bestellen bij Starbucks. Dit is ons lijstje.

Happy fall y’all! 🍂

Recept voor de enige echte pumpkin spice latte

Pumpkin spice chai latte

We zijn dol op de chai latte van Starbucks. En de warme kruiden van de chai latte gaan perfect samen met de herfstige kruiden van de pumpkin spice siroop. Voeg daarom eens één pompje pumpkin spice toe aan je (iced) chai latte. Vraag wel 1 à 2 pompjes minder Chai, zodat het drankje niet te zoet wordt.

Culy Homemade: cantuccini met pumpkin spice en witte chocodip

Pumpkin white mocha

De ultieme pumpkin spice hack is het toevoegen van een pompje siroop aan je cold foam. Het afgelopen jaar zagen de iced white mocha met karamel drizzle voorbijkomen op social media. Nu het herfst is, kunnen we genieten van de pumpkin spice variatie ervan. Bestel daarom eens iced white mocha met karamel drizzle en maak ‘m vervolgens af met cold foam met daarin één pompje pumpkin spice.

Iced Chai latte met pumpkin spice cold foam

Vind je de smaken van de Starbucks chai latte en Pumpkin spice zo lekker, dat je de smaken niet wil mixen? Voeg dan extra cold foam toe met één pompje pumpkin spice. Hierdoor krijg je een romig laagje boven op je iced chai latte. Heb je een oppepper nodig? Dan kun je deze smaken ook met elkaar verwisselen en kiezen voor een iced pumpkin spice latte met chai cold foam.

Pumpkin spice creme frappuccino

De pumpkin spice creme frappuccino staat sinds dit jaar op het Starbucks menu. Superlekker op zichzelf, maar nog lekkerder met een pompje hazelnootsiroop. Want hierdoor krijgt het drankje een nootachtige smaak. Die is zo lekker, want het smaakt net alsof je een pompoen-notentaart drinkt!

Pumpkin spice en vanille latte

Een simpele toevoeging die jouw pumpkin spice latte, maar een die we absoluut niet mogen vergeten. Want één pompje vanille maakt jouw PSL een stuk lekkerder. Dit verzacht namelijk de kruidige smaak die sommigen net iets té heftig vinden in een pumpkin spice latte. Vraag wel om 1 of 2 pompjes minder pumpkin spice, zodat het drankje niet mierzoet is.

Iced pumpkin spice matcha

De grasachtige smaak van matcha gaat perfect samen met romige pumpkin spice cold foam. Want hierdoor krijg je een fijn, romig drankje dat niet te zoet is en voor een spannende smaaksensatie zorgt. Niet zo’n fan van de sterke smaak van matcha? Voeg dan nog een extra pompje vanille toe aan de matcha.

@hersheyravi99

SOOOO GOOOD!! can’t believe I didnt think to combine matcha and pumpkin together before 😋 #starbucks #starbucksfalldrinks #fall #pumpkinspicelatte #pumpkinspiceseason #matchalatte #fyp #fypシ #viral #pumpkinspiceszn

♬ Amore mio aiutami – Main Theme – Piero Piccioni

Nog meer lekkere drankjes:

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.